View Single Post
Stary 26-06-2018, 08:40   #527
swiss_liner
ford::beginner

Model: Mondeo MK5 Vignale
Silnik: 2.0 Hybrid
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Mondeo HEV, czyli hybryda

Cytat:
Napisał icyklop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gratulacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przybywa nas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
można się zakochać w tym aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a podobno vignale ma dodatkowe wyciszenie i do tego jeszcze aktywne, az ciezko mi to sobie wyobrazic. Ciekawe kiedy będziemy mieli pierwszego forumowicza z hybrydą vignale Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam serdecznie, zapewne już nie jestem pierwszym właścicielem Mondeo Vignale (nie czytałem całego wątku do końca) ale mogę potwierdzić że system aktywnego ograniczenia hałasu w kabinie działa rewelacyjnie mimo iż już sam samochód jej cichy sam w sobie [emoji6]

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
swiss_liner jest offline   Odpowiedź z Cytatem