Odp: Modyfikacja fabrycznego audio
No szkoda że z tym nic nie można po czarować.
Jak słucham audycji głównie gadanych (w nocnych trasach) to wbudowany tuner jest ok. Ale jak chcę słuchać radia fm dla muzyki (na co dzień) to mam aplikację TuneFM pro + AudioEqualizer i dopiero jakość jest super. Apka fajna bo na Syncu wyświetla nazwę stacji i RDS.Tak samo wyświetla się na zegarach. Stację można przełączać z kierownicy jak w oryginalnym tunerze. Ogólnie prawie nie ma różnicy między wbudowanym tunerem. W zasadzie ktoś kto nie widział oryginalnego tunera nie połapał by się ze to streem z telefonu. Jest jednak kolosalna różnica w dźwięku. Jedyny problem to muszę jeszcze z automatyzować wszystko tak że jak telefon połączy się z bluetooth to apki się same włączą. Mam gdzies wbudowany tuner. Apke AudioEqualizer polecam bo podbija idealnie pasma których w syncu brakuje i co najważniejsze nie zbija mocno sygnału po skrajnych ustawieniach. Nie robi też przesterów. Ma świetny wirtualizer i predefiniowane sceny akustyczne dla echa. Działa to świetnie. ( Reklam można w niej zupełnie w 100% się pozbyć odcinając apce dostęp do neta przed pierwszym uruchomieniem) TuneFm polecam subskrypcję pro. Bodajże 2,40 PLN miesięcznie. Polecam rozwiązanie.
Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka
|