Temat: [Mondeo 2014- ] Spalanie 2.0 Ecoboost
View Single Post
Stary 02-07-2018, 23:59   #1346
adam127777
ford::advanced

Imię: Adam
Model: Mondeo MK5 STL / Kuguar STL
Silnik: EcoBiust R7 3.0 365 KM ;)
Rocznik: 2017 / 2021
Domyślnie Odp: Spalanie 2.0 Ecoboost

Wszyscy są raczej rozluźnieni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bez obaw. To nie kółko różańcowe.

Bump:
Cytat:
Napisał Matych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tego że niekoniecznie wszystkie miejscowości mających prawa miejskie bierzmy pod uwagę do analizowania spalania w trybie "miasto"
No to Ford musi wprowadzić pozycję spalanie na wsi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ni to pies ni wydra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i wtedy powinno być OK.
W jednym się zgodzę tylko w ostateczności przeprowadziłbym się z tego mojego zadupia do miasta (takiego pełną gębą) a że dojazd do 'roboty' mam taki że 'korek' to jest wtedy jak zwalniamy do 40km/h to nie moja wina Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
adam127777 jest offline   Odpowiedź z Cytatem