View Single Post
Stary 03-07-2018, 07:57   #788
hipodrom
ford::beginner

Model: mondeo mk4
Silnik: tdci
Rocznik: 12
Domyślnie Odp: Lusterka składane elektrycznie - da się dołożyć?

Kolego Koszka,

Staram się nie wdawać w takie dyskusję, bo jest to zaśmiecanie tematu i utrudnia czytającym znaleźć takie informację. Skoro wywołałeś mnie już drugi raz to odpowiem.

Jakim prawem pytasz mnie o zebranie kompendium, skoro sam zaśmieciłeś ten wątek pojedynczymi pytaniami od str. 73 ? Jednak to Ty powinieneś być dużo bardziej wdzięcznym użytkownikom i się zrehabilitować. Śmieszne, bo później piszesz "Najlepiej na gotowe wszystko podane" - cóż za hipokryzja! Sam zebrałeś mnóstwo informacji od innych użytkowników, a teraz ze mną wdajesz się w pyskówki.

Mój pierwszy post miał na celu zwrócenie uwagi jak trudno znaleźć jest prostą odpowiedź na pytanie zawarte w temacie. I nie tyczy się to tylko tego tematu. Jest ładnie podwieszony wątek o modernizacjach , ale w rzeczywistości i tak trzeba przetrzepać 70 stron w każdym temacie, bo się okazuje, że użytkownik który polecał rozwiązanie X na stronie 20, później po 2 latach pisze, na stronie 60, że się popsuło i że jednak nie poleca. A niestety, ale 80% postów w tych działach to po prostu śmieci, które niestety trzeba czytać.

Pozdrawiam, bez odbioru.
hipodrom jest offline   Odpowiedź z Cytatem