Cytat:
Albo po roku - co w moim przypadku da te 20'kilka tysi. Pozatym ja bym tam jednak do tych 30 tyś jednak nie czekał. Po 7,5 tyś gościu mi powiedział że olej był taki 'nieświeży' więc biorąc pod uwagę że to 300 zł nie ma co kombinować. Ten przy 7,5 był poza ASO więc się nie liczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
|
A po czym stwierdził? może sam był nieświeży.
Cytat:
Wszyscy pilnie czytają forum ale nikt książki serwisowej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... 30 tyś lub 2 lata
... nieświeży widziałeś go jak zlewali czy tsk Ci powiedzieli ? ... przy 5 tyś olej u mnie na bsgnecie nie różnił się niczym niż po wyjeździe z fabryki
|
Dokładnie-płaczę jak to czytam
Cytat:
|
Tu mnie zaskoczyłeś, ale z drugiej strony nie przyszło by mi do głowy żeby po roku nie jechać na przegląd. Sama wymiana oleju koszt 300zł przy samochodzie za 100 tysi przyznasz że raczej nie zrujnuje właściciela, jeśli tak to znaczy że źle wybrał pojazd (właściciel) .....
|
Kto bogatemu zabroni,ja dałem widzisz 140 tysięcy i mam to w d.. co się stanie z tym silnikiem jak mi się skończy lesing i go ktoś kupi po 100 tyś.A jak ty musisz samochodem za 100 tysi zmienić olej i filtry po 7,5tyś to moze jednak ciebie nie stać bo planujesz nim jeżdzić 10 lat i się boisz że się popsuje.
Cytat:
|
Dokłądnie ja wymieniam co 10 tyś, ale wsyztskie filtry także paliwowy.
ps. jest może jakiś sportowy filtr do mondeo? Do focusa ST wiem, ze jest i się go nie wymienia tylko opłukuje (czyści).
|
a po co filtry co 10 tysi wszystkie a le paliwowy to już abstrakcja.