View Single Post
Stary 04-07-2018, 14:14   #1593
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a w instrukcji czy na aukcji ( nie pamiętam) jest napisane , że posiada owy tryb.
Gdzieś doczytałem, że uruchamia się ten tryb podczas wykrycia ruchu, ale przez sensor G.
Stąd moje pytanie bo nie mogę jej rozgryźć.
Sprawdziłem instrukcję i nic takiego tam nie ma.
W opisie kamerki z Twojego linka jest to co poniżej:

Cytat:
Napisał link
Gravity sensor keeps the video not covered in case of an emergency
Auto power on, no need to operate it by your hands
Parking monitoring brings security for your car
G sensor jak widzisz zapisze nagranie w osobnym folderze aby nagranie się nie nadpisało.
"Parking monitoring brings security for your car" - moim zdaniem jest to przykład chińskich opisów, gdzie nie ma nigdzie że kamera ma tryb parkingowy a jest tylko napisane, że monitorowanie parkingu zwiększa bezpieczeństwo Twojego samochodu.

Rozumiesz o co mi chodzi?
Cytat:
Napisał hindus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
https://www.wykop.pl/wpis/22953521/x...wideorejestra/
Cytat:
Mijia oferuje nam tryb parkingowy, który jeszcze ani razu nie udało mi się aktywować.
Chciałbym wiedzieć gdzie to oferuje, bo jak wspomniałem - przejrzałem i instrukcję oraz inne miejsca sprzedaży i nic takiego nie widzę.

Ze względu na to, że nie wiedziałem z jakiej kamerki korzystasz, to nie mogłem niestety wiedzieć że to co tłumaczę nie ma u Ciebie zastosowania.

Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak samo jak ją wyłączyć....-również nie ma opcji wyłączania po braku zasilania.
Byłbyś pionerem jeśli chodzi o kamerki które potrafią nagrywać w nieskończoność pomimo braku zasilania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ogólnie moim zdaniem, przeczytałeś to co było w opisie i uznałeś że jest tryb parkingowy a moim zdaniem takiego nie ma.
Mogę się mylić, bo nie mam kamerki w ręcę i mogę się też mylić jeśli np. do kamerki już wyszedł jakiś beta software który coś takiego aktywuje (bo nie jest to kwestia sprzętu a oprogramowania) którego np. możesz jeszcze nie mieć.
To tylko gdybanie, więc nie bierz tego za "trop"

P.S. Przeglądam przykładowe nagrania z tej kamerki na YT.
Nie wiem - może na "złe nagrania" trafiam ale jakość nagrań jakoś mnie nie powala Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tym bardziej że cena jest wyższa niż YI Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez edmun ; 04-07-2018 o 14:32
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem