@
edmun
z tą jakością to moim zdaniem po wrzuceniu na youtube jakość się automatycznie zmniejsza. Mam nagrany filmik i na komórce i na laptopie i jest naprawdę ok , kolory są bardzo mocne , po zatrzymaniu filmu widać rejestracje samochodu jadącego z naprzeciwka
Naprawdę jest ok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@
Rob^
- nie chciałem GPSu więc dla mnie plus , choć ta która ma GPS, można to z kolei wyłączyć ( plus ) , obsługuje karty do 128 ( plus ) , nagrywa 60 klatek przy 1080 , i 30 przy 1440 ( też plus ) a jest tylko stówke droższa.
Więc zastanawiam się czy nie sprzedać tej za tyle co kupiłem i nie dołożyć stówki. Jestem trochę gadżeciarz, ale znowu marka jakoś bardziej za mną przemawia xiaomi.
Ta xiaomi ma co jakiś czas darmowa aktualizacje, więc może doczekamy się lepszych nagrań w nocy lub jakiegoś trybu park.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Xiaomi ma jeszcze aplikację więc mogę nagrywać bezposrednio na komórkę, wybrany filmik sobie zapisuje i mam . Też fajna opcja.
32 giga starczy na jakieś 3,5 -4 godziny więc nie jest źle.
W każdej chwili wybrany filmik mogę sobie zrzucić na telefon i spokojnie jechać dalej kilka godz
Głównie chodzi mi o jakość czy między nimi jest przepaść czy tylko trochę lepiej
Jeśli tylko trochę to zostaje przy xiaomi
@
marekelb
ta 129 dual kosztuje u żółtych już 600 zł, a w EU nie widziałem.
To już troszkę duży budżet