View Single Post
Stary 07-07-2018, 00:17   #315
tucoramirez
ford::amateur

Model: C-Max
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Proszę o polecenie mechanika -Kraków

Cytat:
Napisał tucoramirez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wcześniej w wątku przewinał się SpecFord na Dauna 33. Korzystał ktoś?
To ja sobie sam odpowiem dla potomnych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Byłem u nich dwa razy.

Pierwszy - rozrząd, filtry + olej, odgrzybianie i napełnianie klimy. W miarę szybki termin, konkretnie, auto do odbioru po paru godzinach. W międzyczasie dzwonili żeby się upewnić czy klima w ogóle działa, bo przy ich diagnozie wyszło że zdechnięty jest kompresor, więc nie napełniali klimy. Przy okazji odkryli kończące się klocki hamulcowe, ale powiedzieli że jeszcze ze dwa miesiące wytrzymają.
Drugi raz byłem właśnie z tymi klockami. Dzwoniłem rano, termin na ten sam dzień, na godzinę 16. Wymiana klocków z tyłu 70 zł, koło godziny.

Na podwórku przed warsztatem stało kilka fordów, więc chyba mają ruch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście nie robiłem u nich nic nietypowego, ale pewnie przy następnej okazji też tam pojadę.
tucoramirez jest offline   Odpowiedź z Cytatem