Witam. Od niedawna stałem się posiadaczem mk4 (2009), ale nie do końca jestem pewny kilku rzeczy ( czytałem już instrukcje ze strony producenta ) bez efektu.
Otóż wyczytałem, że przy ustawionym w ten sposób przełączniku lusterek bocznych, przy wrzucaniu wstecznego zaznaczone lusterko będzie się pochylało w dół. Owszem, zdarzyło się tak tylko kilka razy na poczatku, niestety teraz już nie działa. Tak jak w instrukcji, próbowałem tylko zmienić kąt pochylenia, po przez odpowiednie kombinacje i wtedy się pochylało. Od kilku dni widzę, że to nie działa. Co się mogło stać ?
Drugie moje pytanie dotyczy świateł do jazdy dziennej. W dziale "..vin" rozkodowali mi koledzy z forum VIN. Wynika z niego, że posiadam światła do jazdy dziennej.
Cytat:
Reflektor ksenonowy
Ze �wiatłami Do Jazdy Dziennej
|
Moje pytanie , gdzie one są ? Albo jak się ich używa ? Można wybrać opcje auto ale wtedy świecą po prostu xenony, nawet w dzień.
Załączam zdjęcia jak to wygląda, przód auta , ustawienie świateł i lusterek.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka