Temat: [Focus 2014-2018] Sync 2 zamiana na Sync 3
View Single Post
Stary 17-07-2018, 18:58   #511
MrQ
ford::average

Imię: Qba
Model: Ford Kuga
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Sync 2 zamiana na Sync 3

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam nieodparte wrażenie, że usłyszałeś cenę netto za ten hub... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W cenniku jest "257zł bez podatku VAT". Nikt "z ulicy" nie dostaje ponad 20% rabatu, bo tyle to nawet duże serwisy niezależne nie mają...
Tyle razy już zamawiałem części i nikt mi netto nigdy nie podawał. Trzeba bedzie poczekać. Jesli okaze sie netto to trzeba bedzie zacisnąć zęby... Najgorsze ze daszek sync w aso kosztuje 525 zl... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szukam uzywki w dobrym stanie

Bump:
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - to zależy jaka jest teraz. "Późne" Sync2 miały mediahub na jeden port USB już z wtyczką zasilającą taką jak jest stosowana obecnie dla Sync3. Wtedy nic nie trzeba. Inaczej jest problem, bo nie ma z czego zrobić tego "jak z fabryki" i trochę trzeba "drutować"...
A takiego typu są ok np do sync 1 ? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Ostatnio edytowane przez MrQ ; 17-07-2018 o 19:20
MrQ jest offline   Odpowiedź z Cytatem