Cytat:
|
... a tak naprawdę nie potrzeba nic demontować ...
|
Tomku - przekonuj tych, co w czasie "klepania/malowania" auta chcą mieć zrobione poduszki, Synca3 czy co tam jeszcze aby nie demontowali tylko do Ciebie na lawecie całe auto wozili
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powodzenia!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mnie nic do tego.
Ja się nawet wśród sprowadzaczy nie reklamuję - sami sobie kontakt do mnie między sobą rozsyłają
Po drugie - w przypadku klientów końcowych z Sync3 USA 32GB, wg mnie po wyjaśnieniu jakie są zalety i wady ogrania softem EU wersji 32GB, jakieś 95% tych posiadaczy - szczególnie porządniejszych aut - decyduje się na natychmiastową wymianę na wersję EU 64GB. Mając pełną świadomość, że wiąże się to z demontażem urządzenia.
Ja po prostu nie mam w zwyczaju "wpuszczać ludzi w maliny" i do tego mam całkiem sporą wprawę w takich demontażach...