Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacja fabrycznego audio
View Single Post
Stary 23-07-2018, 16:52   #202
Hansolo
ford::expert

Imię: Radosław
Model: Arteon SB R
Silnik: 388 KM/ 510 Nm
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Modyfikacja fabrycznego audio

Cytat:
Napisał Norb.81 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Super! Dodatkowo okazało się iż najnowszy Android Auto i Google Maps zaczęło wspierać w mapach widok satelitarny na wyświetlaczach samochodowych. Tak więc Mamy nawigację z widokiem satelitarny jak na przykład w Audi. Działa świetnie. Ma jeszcze troszkę błędów i kursor nie zawsze się porusza po sfotografowanej trasie ale jest całkiem ok. Mając dostęp od TuneFM i takich map w zasadzie już powoli nie ma sensu używać Synca jako tunera a i powoli jako nawi. Poniżej zrzuty ekranu z auta. Polecam sprawdzić dźwięk na TuneFm oraz nowe mapy
Fajna opcja, nawet próbowałem skorzystać , ale liptom. Android Auto pobrałem do telefonu / działa/ , jednak nie mogę połączyć się z samochodem. W aucie mam Sync 2 / na Twoich zdjęciach chyba też jest Sync 2 /, ale po podłączeniu usb nic się nie dzieje. W telefonie wszystko chyba już uruchomiłem, przesyłanie pików/multimediów. Nie wiem czy to potrzebne ale jak uruchomiłem " Mirror ...coś tam " w telefonie to od razu wyskakuje komunikat o odłączeniu urządzenia. Może telefon mam już leciwy, może kabel usb do du...y , a może po prostu za stary jestem i potrzebuje więcej pomocy bo zatrzymałem sie na etapie wkrętarki akumulatorowej.

Miałem Mondeo 4, dwa Mondoloty 5 i to chyba koniec przygody
Hansolo jest offline   Odpowiedź z Cytatem