No to dzielę się wrażeniami.Opony nexen n fera su1 235/50/18,długo się zastanawiałem czy zmieniać profil opony na większy,głównie chodziło mi o lepszy komfort jazdy bo sporo jezdni jednak w moim regionie jest w opłakanym stanie.Co do opon jestem zadowolony ciche, dobrze trzymają na mokrym,pokonywanie łuków, zakrętów nie odczułem zmiany a lubie czasami ostrzej pojezdzić.Komfort jazdy poprawił się,nie czuć tak poprzecznych nierównośći na jezdni czuć że jes więcej gumy do tłumienia.Auto sporo się podniosło i powiem tak jeżeli ktoś lubi jak auto ma być nisko to nie dla niego takie oponki.Ja narazie widzę same plusy mam lepszy komfort i wyższe auto.Wrzucam kilka fotek[emoji6]
Cytat:
|
Podziel się wrażeniami jak polatasz chwilkę - ciekaw jestem Twojej opinii, zarówno o rozmiarze opon jak i o samym modelu.
|
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.