Cytat:
kriski, i mówisz że to będzie to? u ciebie też nasilało się na lweym łuku a na prawym była cisza przy prędkości ok 80km/h? Jeśli to 100% to, to cena nie gra roli będzie wkońcu cisza haha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chwilowo mam następny problem i ide włąśnie myśleć co dalej bo maska się nie otwiera, zamek nie reaguje. Jak to sprawdzić czy to ta poduszka napewno? Ona jest oolejowa? i czy to ta ze zdjecia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
To właśnie ona. Oryginalna jest olejowa....jak kilka lat wstecz mi była potrzebna to kosmos cena jej była, więc kupiłem średni zamiennik-coś około 650 zł.
Możesz zrobić tak: Kupić nową i porównać jej wysokość ze starą. Jak takie same to nową oddasz -masz prawo zwrotu jak kupisz przez neta. Jak stara usiadła to wymieniasz i liczysz aby przeguby wewnętrzne nie ucierpiały, gdyż to one są źródłem drgań od pracy pod złym kątem . U mnie było to samo tyle że na prawym łuku. Po wymianie poduchy drgania prawie ustąpiły, ale za długo jeżdżone było z usterką i przegub wewn poleciał, a luzów ręką nie szło wyczuć....pisałem o tym już wyżej. Zadzwoń jak coś...pisaniem ciężko wszystko wytłumaczyć 795 714 442.