Ja pierdzielę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Znowu narzekanie jacy to u nas fatalni kierowcy....Polacy uwielbiają narzekać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja niejeden taki numer widziałem w Austrii czy Czechach, że włosy dęba stawały....wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wszędzie są wariaci, wszędzie ktoś może czegoś nie zauważyć i uwalić jakiś numer..........więcej spokoju wam życzę i dystansu, a jak ktoś chce wysokich mandatów niech emigruje tam gdzie zaspokoi swoje żądze bycia zniewolonym barankiem jeżdżącym 80-100 km/h na autostradzie....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Polacy uwielbiają wytykać błędy innych, donosić, zrobić komuś przykrość...karmią się tym....a wystarczy mieć to w tyłku, patrzeć krytycznie na własną jazdę i uważać na innych, przewidywać i reagować na błędy innych i ...... najpierw hamować, omijać, unikać kolizji, a nie trąbić i kląć waląc na ślepo w delikwenta....jakby tak zmienić Polaka liczba wypadków gwałtownie by spadła.......z tego co widzę na YT Polacy hamują klaksonem, 90 % kolizji mogłoby w ogóle nie być jakby urażony kierowca, że to on ma pierwszeństwo odpuścił i wyhamował lub ominął zamiast wściekle walić w klakson......