View Single Post
Stary 31-07-2018, 19:53   #81
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Czy stężenie debilizmu jeszcze wzrośnie?

Cytat:
Napisał Hansolo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba nie do Niemiec, tam połowie aut nie dotrzymasz kroku na autostradzie. Numery oczywiście że wszędzie można na drogach zobaczyć. Polacy to bardzo dobrzy kierowcy- oceniając po czym i czym jeżdżą. Nie zmienia to faktu, że za granicą wyraźnie przytomnieją. Zadam jedno pytanie - dlaczego ?
Myślałem o Skandynawii....byłem w Niemczech dziesiątki razy - większość jeździ na autostradzie 130-160 km/h, bardzo rzadko tam zjeżdżałem z lewego pasa nawet Hondą Civic VI gen. 1.4 90 KM....Polak przytomnieje zagranicą przede wszystkim dlatego że jedzie ekonomicznie na urlop 100-tką na autostradzie za TIR-ami w tunelu powietrznym....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Polacy jeżdżą po coraz lepszych drogach coraz lepszymi samochodami, więc skończcie w końcu narzekać ! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przykłady ? np. trasa Zabrze-Przemyśl - ok.350 km wyłącznie autostradą A4 na dodatek niemal pustą za Krakowem - czyste Niemcy ! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 31-07-2018 o 20:14
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem