Cytat:
|
Chyba nie do Niemiec, tam połowie aut nie dotrzymasz kroku na autostradzie. Numery oczywiście że wszędzie można na drogach zobaczyć. Polacy to bardzo dobrzy kierowcy- oceniając po czym i czym jeżdżą. Nie zmienia to faktu, że za granicą wyraźnie przytomnieją. Zadam jedno pytanie - dlaczego ?
|
Myślałem o Skandynawii....byłem w Niemczech dziesiątki razy - większość jeździ na autostradzie 130-160 km/h, bardzo rzadko tam zjeżdżałem z lewego pasa nawet Hondą Civic VI gen. 1.4 90 KM....Polak przytomnieje zagranicą przede wszystkim dlatego że jedzie ekonomicznie na urlop 100-tką na autostradzie za TIR-ami w tunelu powietrznym....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Polacy jeżdżą po coraz lepszych drogach coraz lepszymi samochodami, więc skończcie w końcu narzekać !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przykłady ? np. trasa Zabrze-Przemyśl - ok.350 km wyłącznie autostradą A4 na dodatek niemal pustą za Krakowem - czyste Niemcy !