View Single Post
Stary 01-08-2018, 18:20   #7887
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał mario13 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Masz odpowiedź Forda na zapotrzebowanie w Europie.EDGE,KUGA i cośtam . Do EDGE-a z minimum V6 sam bym się przymierzył.
O reszcie nie wspomnę
Tylko widzisz, Europa to jedno a Polska to drugie.

Sam po "osiedlu" widzę co ludzie sobie pokupowali i jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tylko na jednym podjeździe stoi S-Max MK1, czemu na trzech mam Kugę i na jednym mam Edge Sport. Nie mówiąc o tych śmiesznych EcoSportach.

S-Max na rynku jest potrzebny ale jest specyficznym autem, które kosztuje tyle co kosztuje a za te pieniądze ludzie jednak wybierają auta pozornie większe (pozornie, bo moim zdaniem S-Max lepiej się sprawdzi na wakację niż Kuga).
Nie chcę gdybać, bo gdybanie zostawiam tym, co snują teorię, ale dla mnie całe te artykuły to nakręcanie sprzedaży pojazdów które sprzedają się zasadniczo gorzej niż "przewidywania". Nie kwestia że S-Max sprzedaje się 18% gorzej niż w zeszłym półroczu tylko o 30% gorzej niż wymyślił to ten, który siedzi w biurze ze swoim teamem i płacze że nie będzie premii bo się cyferki w tabelkach nie zgadzają.
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem