View Single Post
Stary 02-08-2018, 16:29   #123
monetix
ford::beginner

Model: FOCUS MK2
Silnik: 1,6
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Czy stężenie debilizmu jeszcze wzrośnie?

Siedzę na urlopie w Świętokrzyskim, przemieszczam się między małymi miejscowościami i wśród miejscowych zauważyłem brak poszanowania przepisów, innych użytkowników oraz przede wszystkim kompletny brak wyobraźni za kierownicą.
Wyprzedzanie na trzeciego, na drodze leśnej (dzika zwierzyna) przekraczanie bezpiecznej prędkości (nie piszę o dopuszczalnej)
Czy to TK, TKI, TOP, TOS, TPI - ci "mistrzowie kierownicy" nie potrafią, nie chcą, nie umieją jechać za kimś - trzeba wyprzedzić wszędzie gdzie się da a potem gaz do dechy, wjazd na posesję, w uliczkę albo jazda przed wyprzedzonym...
Mieszkając i jeżdżąc po Krakowie nauczyłem się poszanowania do innych użytkowników dróg, wyobraźni, ostrożności, widoku policji i fotoradarów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tutaj w ciągu dwóch tygodni zauważyłem tylko 1 (jeden) patrol policji w ścigaczu Astra II Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jednym słowem kieleckie - wolna amerykanka.
monetix jest offline   Odpowiedź z Cytatem