Cytat:
|
... Analizowałem różnice i goście z Forda popełniają błedy w kliencie FM_DAB !
...
|
Wyszło, że chyba jednak nie robią owych błędów...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak to mówią - "U mnie dzięki Bogu działa..."
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Choć trzeba przyznać, że czasem logo i wyświetlana stacja związane są ze sobą "luźno"...
Na poważnie - analizowaliśmy z Pawłem warunki wyświetlania logo i na razie wychodzi na to, że najbardziej prawdopodobnym "sprawcą" wyświetlania jest oryginalny APIM 3.2 (nowa "duża płytka"). Na APIMach "sklonowanych" na stare na razie nam się nie udało uruchomić... Poeksperymentujemy, zobaczymy...
Warto też wiedzieć, że wyświetlanie logo w kwadracie audio na "stronie domowej" wyłącza wyświetlanie tekstu RDS. Brak miejsca.
BTW - jak ktoś będzie się próbował domyślać dlaczego nie ma nazw stacji na "belce", to od razu informuję - amerykańskie ACMy tak mają... Zdjęcia robione w moim C-maxie Energi po podłączeniu APIM do złącza OBD2.