Cytat:
|
...te loga i małe niuanse .. hmm mnie to nie rusza . ...
|
Przeczytaj swoje wpisy w tematach związanych z convers+ i (dość brzydkimi po prostu...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) grafikami światełek i kierunkowskazów... To dopiero jest zbyteczny i brzydki do tego gadżet, zachwalany przez Ciebie jako "absolutnie must have"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Prezentujesz jakieś diametralnie przeciwne stanowisko...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ubawiłem się!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poza tym akurat to, że coś nie działa w "klonie" nie ma dla mnie znaczenia w kontekście konkretnego przypadku "co", tylko jako wskazanie, że soft rozróżnia "klona" i za chwilę może być dużo grubszy problem po jakiejś kolejnej aktualizacji...
A oryginał - działa jak oryginał!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.