Cytat:
|
...
podałem temat do kilku handlarzy kto wie może się odezwą
|
To akurat jest moim zdaniem zupełnie mało perspektywiczny kierunek.
Handlarze hurtowo przysyłają do mnie APIMy na przeróbkę "budżetową" bez wymiany flash na 64GB. Potrafią nawet żądać wymian 8GB na 32GB (bez przelutowywania oczywiście, zostaje mi sporo takich APIM po wymianie 32GB -> 64GB, bo nie robię tego przecież na tej samej płytce tylko wstawiam wcześniej przygotowaną). Byle dobrze wyglądało, w pełni działało, miało polskie komendy głosowe i navi, "a co będzie za rok to zmartwienie klienta"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak więc jedyną sensowną grupą docelową takiego projektu są "end-userzy" relatywnie nowych samochodów, chcący nimi cieszyć się w pełni przez kolejne kilka lat.
Nie mam ciśnienia na ten projekt, bo to pomysł sprzedawców części FoMoCo, którzy zauważyli, że jest nowa możliwość potencjalnie łatwej realizacji rosnących planów sprzedaży...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do handlarzy - może być to jakiś pomysł dla tych, co "robią" Mustangi i F150 i większe na Niemcy i Zachód. Dla nich może być to pomysł na kolejne uatrakcyjnienie pojazdu. Oni nie muszą tak ciąć kosztów, bo robią niezłe "przebitki"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widać to choćby po tym, że jeszcze żaden taki przypadek u mnie nie skończył się inaczej niż systemem z 64GB.