Ja swoje mam od stycznia i dzisiaj świecą dokładnie tak samo jak dnia pierwszego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie ma z nimi żadnych problemów, niedawno wyciągałem oba projektory na kontrolę i są jak nowe. Wyczytałem, że masz problem z miganiem jednego xenonu. Miałem to samo, przekładałem przetwornice i palniki miejscami, ale ciągle problem był z jedną stroną. Zamontowałem bi-ledy i problem zniknął. Jeśli narzekasz na mało światła, to to będzie złote lekarstwo. Nie ma się co pakować w xenony Hella Gen3 czy Intemo 4, są fajne ale do czasu. Niestety coraz więcej tego dostaję na wymianę, bo temperatura robi swoje i odbłyśniki się wypalają jak każde inne. Na fotkach projektory które wymieniłem w sobotę - Hella Gen 3 już z czarnym nalotem i skórką pomarańczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koito zamontowałem już ponad 40 kompletów w różnych samochodach i każdy jest mega zadowolony z efektów i kosztów. W końcu odpadają przetwornice, palniki i projektory, które tanie nie są, a przy odsprzedaży spokojnie niwelują koszt zakupu bi-ledów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.