Cytat:
1.0EB w ST-Line z fabryki ma 140KM więc nie dziwi mnie że jeżdżą i żyją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Racja, chociaż fabryczne mają mocno zduszony moment obrotowy (180), po chipie jest 220-230, więc jednak zapas jest spory.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Napisał zombie6
Nie, po prostu Ford to auto specjalnej troski, szukać w nim wycieków należy niemal codziennie.....nie żartuję, bo to niesygnalizowane wycieki są przyczyną kłopotów w tych autach....
|
Tak tak, polecam, ja codziennie rano podnośnik i jazda. W trasie co 25km się zatrzymuję i sprawdzam czy przypadkiem nie ma wycieków. Najgorzej jest z paliwem, bo jak jadę szybciej i rośnie spalanie to nie wiem czy ten typ tak ma, czy paliwo cieknie... Z płynem do spryskiwaczy jest trochę łatwiej, bo wiem na ile go starczy i spisuje każde użycie spryskiwaczy. Dzięki temu jak skończy się płyn, to sprawdzam ile razy psikałem i od razu widzę, czy gdzieś cieknie czy nie.