Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 11-08-2018, 11:06   #823
kolekszy
ford::average

Imię: Krzysiek
Model: mondeo mk4
Silnik: 1999
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Malayska, mayak wiadomo o jaką modyfikacje chodzi. Ja mam zaś inne pytanie, zainstalujecie sobie cpu-z i jaką macie temp na px5?? Ja wczoraj odnotowałem 71 stopni. ( Radio, navigation+33 na dworze;/. Zastanawiam się nad modernizacja chłodzenie. Ruscy mają to opatentowane, px5 rockchip cooler.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ja zobaczyłem tak zrobiłem. Godzinka czasu, stary radiator z jakiejś karty ATI i temperatura spadła. Fabryczny radiator to zwykła blaszka. Pewnie będzie dużo komentarzy że nie potrzeba, proponuje poczytać xda z wątkami android auto. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rootowanie, mody nie są mi obce z telefonami. Tutaj jakoś nie mogę się zabrać za to....

Ostatnio edytowane przez kolekszy ; 11-08-2018 o 22:39
kolekszy jest offline   Odpowiedź z Cytatem