Temat: [Mondeo 2007-2014] Webasto - samodzielny montaż
View Single Post
Stary 12-08-2018, 15:28   #274
mm32
FORD|ZAWODOWIEC

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Webasto - samodzielny montaż

Cytat:
Napisał kwachu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam uszkodzona spiralna rurę od tłumika. Z dokupieniem takiej rury nie będzie problemu pytanie tylko czy wystarczy ja skręcić obejmami? Oryginalnie ona jest zdaje się zgrzana
Jak najbardziej możesz zastosować obejmy np. takie jakie stosuje webasto,wejdą tam z powodzeniem.
Cytat:
Napisał kwachu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolejna sprawa to czy na wlocie powietrza do pieca jest jakiś filtr? Zastanawiam się co to jest to co zaznaczyłem pomarańczową strzałką, zgrubienie na łączeniu rur od powietrza? Czy tam się mieści właśnie jakiś filtr? Czy to się wymienia?
Tak,to zgrubienie to filtr.W środku jest gąbka,która jest bardzo trwała i zwykle się jej nie wymienia.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control
mm32 jest offline   Odpowiedź z Cytatem