Temat: [Fiesta 2017- ] Nowa fiesta, jaka jest?
View Single Post
Stary 12-08-2018, 21:38   #239
wowo213
ford::average

Imię: Wojtek
Model: fiesta mk8
Silnik: 1.0
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Nowa fiesta, jaka jest?

Cytat:
Napisał marcin'ek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja nie zauwazylem zadnych luznych slupkow
Mówisz,że u Ciebie to sztywno siedzi ?
https://photos.app.goo.gl/M3kb2GHyGRznLBq58
To jest oczywiście detal i przy jeździe w niczym nie przeszkadza,ale jest to tandetnie rozwiązane a,że jest to temat o tym jakie to auto jest warto pokazać takie coś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał marcin'ek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zadnych wibracji od boczkow czy okna tez nie slysze choc slucham radia, czasem glosniej czasem ciszej ale nic nie slysze
To już może być kwestia muzyki jakiej słuchamy i czy to leci na "FM" czy po "BT" w tym drugim przypadku audio jest lepszej jakości więc bassy grają mocniej na "FM" raczej boczki nie dawały żadnych wibracji.Albo w twoim egzemplarzu lepiej to poskładali i nic nie słychać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Generalnie nie jest to jakieś moje widzi mi się,bo tutaj też jest temat o tych boczkach
Kod:
https://www.fordownersclub.com/forums/topic/101047-mk8-door-panel-squeak/
Cytat:
Asystent pasa tez dziala wtedy gdy linie sa widoczne, i predkosc jest min. 60km/h.
Tak wiem o tym,ale chodzi o to że jadąc tą samą drogą o tej samej porze 1 dnia widząc zakręt puszczam kierownice,żeby sprawdzić działanie tego systemu i ładnie auto samo wchodzi w zakręt,a następnego dnia pomimo,że wszystko się świeci na zielono.Na monitorku system widzi pasy robiąc ten sam manewr auto nie skręca tylko leci prostu do rowu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To moim zdaniem coś jest nie tak.W tych samych warunkach system powinien zadziałać tak samo,ale może się mylę ?
wowo213 jest offline   Odpowiedź z Cytatem