View Single Post
Stary 14-08-2018, 08:24   #52
shimmywtf
ford::amateur

Model: Giulia
Silnik: 2.0T
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Radio Android - wybieramy stację multimedialną

Ok, poleciałem w ciemno i kupiłem sobie radio nie wiedząc jak będzie śmigać z Headunit Reloaded Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kupiłem jednostkę ze sklepu Isudar, tę która przewijała się już tutaj kilkukrotnie. Zamówione w środę wieczorem, w czwartek rano wymiana lekko denerwujących maili. Pierwszy pytający o konkretny model samochodu celem potwierdzenia czy potrzebuję dekodera CANBUS czy nie, spoko. Natomiast drugie proszące o zdjęcie deski, nosz kurde.

W piątek przyszła przesyłka - prędkość realizacji fantastyczna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Potem instalacja, nieźle się zdziwiłem jak po spięciu jednostka nie chciała się włączyć. Trochę mi zajęło ogarnięcie, że wtyczka zasilana jest puszczona przez wtyczkę przygotowaną pod dekoder CANBUS. To samo ze sterowaniem z kierownicy, co również przyszło mi do głowy po kolejnej niekrótkiej chwili xD

Dużych testów nie robiłem, głównie włączenie radia FM, zainstalowanie Android Auto (Headunit Reloaded) i testowanie jak to działa. Niestety w pierwszych dwóch przejazdach z AA coś się wywalało i traciłem AA. Raczej kwestia softu HR lub apka po stronie telefonu. Do przetestowania mam też wersję AA 3.5 - https://9to5google.com/2018/08/10/an...x-restart-bug/. Miejmy nadzieję, że pomoże Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez shimmywtf ; 14-08-2018 o 22:08
shimmywtf jest offline   Odpowiedź z Cytatem