Cytat:
|
7S71 15K609-AF34X1 nie jestem pewny czy to numer lampki czy modułu.
|
Numer lampki.
Numer modułu czujek ultradźwiękowych to 6G9N-15K607-CG. Ja mam dokładnie taki moduł:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a sama lampka to 7S71-15K609-AF34X1:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z kolei moja syrena to 6G9N-19G229-AG
Cytat:
|
Trzeba pamiętać tylko że opcja retrigg - if alarm fabrycznie występuje tylko przy alarmie z syrena z podtrzymaniem bateryjnym.
|
I taką syrenę właśnie mam. Po aktywacji opcji błąd taki jak pisałem wcześniej.
Może opcja ta działa tylko z syrenką z czujnikiem przechyłu?
Bump: Panowie, a to nie jest przypadkiem tak, że "Retrigg - if alarm" to nazwa opcji a gdy jest włączona to mamy "Retrigg functionality" a gdy wyłączona to "Without retrigg functionality"?
Pierwsza opcja na liście w ELMConfig to nazwa opcji.
To samo dotyczy czujnika przechyłu:
Idę do samochodu sprawdzić.
Bump: No i sprawdziłem. Potwierdzam to co napisałem wcześniej.
"Retrigg - if alarm"
to tylko nazwa opcji!
włączamy ją poprzez wybranie "Retrigg functionality"
wyłączamy wybierając "Without Retrigg functionality"
to samo dotyczy syrenki z czujnikiem przechyłu:
"Level sensor - if alarm" to nazwa opcji
włączamy ją poprzez "With level sensor"
wyłączamy ją wybierając "without level sensor"
Ustawiłem sobie "Retrigg functionality" i opcja działa, a błędu U2101 w BCMii brak.
Błąd wynika z próby zapisu do BCM "ustawienia" z nazwą opcji. BCM tego nie rozpoznaje i wyrzuca błąd U2101.
@
Parch
, sprawdź u siebie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wybieraliśmy po prostu złą opcję...