Odp: Bi-led Koito montaż
Nie rozumiem problemu. W moim aucie ori xenony były tak wypalone, że nie widziałem nic na drodze, H7 w Sharanie ojca dawały więcej światła. Z czasem zamontowałem xenony Hella Intemo 4 i nowe palniki, było super. Zrobiłem z tego obszerną relację dla ludu, robiłem foty, stukałem zbędne kilometry, żeby testować. Nikt mi za to nie zapłacił. Po roku wymieniłem Intemo na Koito, bo jednak z czasem brakowało tego światła. I znowu zrobiłem z tego obszerną relację, znowu jeździłem jak głupi, żeby porównywać i testować. I znowu nie dostałem za to ANI GROSZA.
Napisałem, że mogę pomóc przy montażu, bo nie każdy jest tak manualny jak ja i nie każdy ma odpowiednie narzędzia do przeróbki. I co? - to też mam robić za darmo jak jakiś cieć?
Sorry bardzo, ale zawsze mogłem się zachować jak janusz biznesu, olać robienie opisów, fotorelacji i nie wrzucać nic. Dalej byś jeździł na ***WYMODEROWANO*** ori xenonach i nie miał pojęcia o Koito. A jakbyś już je chciał założyć, to byś dumał tydzień jak to zrobić i kolejny tydzień byś wszystko mierzył, poprawiał by było dobrze.
Także jeśli dla Ciebie czyjaś radość z nowej przeróbki wykonanej moimi rękami, to "absurd którego nie wypada przekraczać", to się grubo mylisz. Jak Ci nie pasuje moja praca, to montuj sobie sam i nie komentuj czyjejś pracy, tym bardziej jeśli nie miałeś z nią nawet styczności.
Ostatnio edytowane przez Speedo ; 14-08-2018 o 22:29
|