Temat: [Edge USA] składanie amerykańca
View Single Post
Stary 16-08-2018, 21:13   #26
gutek.a4
ford::beginner

Model: Edge
Silnik: 3,5
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: składanie amerykańca

Cytat:
Napisał vtec Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zajedź i spytaj się tam gdzie zwykle jeździsz, proste Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
prędzej o tylne przeciwmgielne będą dochodzić, ale znam i takich co o brak samopoziomowania świateł czepiają się (w USA tego nie ma, w PL wymóg), do czego pewnie jeszcze nie doszedłeś ...
miałem pisać, tego blacharza masz fest, dla wszystkich części powinien był dać numery części. poza tym jak już tak sam za zakupy bierzesz się (m.in lampa), to są strony w USA gdzie po roczniku i modelu Forda można wszystkie części ogarnąć po numerach ...

tak patrze, nie lepiej było komuś zapłacić aby to Ci ogarnął jak sam do końca nie wiesz co i jak?

potem jeżdża takie na trytkach ...

sorka za off top
Yyy to do mnie się tyczy?? Jeśli tak to co złego w tym że mam listę części? Czy to ja zamawiam? Napisałem tylko listę, tak blacharz jest fest i z tym nie można dyskutować, 40 lat fachu robi tobotę, w naszym rejonie to najlepszy i najdroższy fachowiec i nie wiem jak to wygląda u ciebie czy też w waszych stronach ale tu nie ma mowy o trytytkach.
gutek.a4 jest offline   Odpowiedź z Cytatem