Ostatnio siedząc w aucie przyjrzalem się kokpitowi smaxa, konkretnie to jego górnej części w której jest głośnik centralny. No i jest trochę tak czarno i smutno, postanowiłem przegrzebac internet i wymienić czarne ramki tweeterow na chromowane no i same tweetery tez na jakieś lepsze. Ale zacząłem szukać bardziej bo po wyjęciu tweeta zobaczyłem że jest tam calkiem sporo miejsca. Zawsze mi się podobało jak w audi wyjeżdżają wieżyczki bang&olufsem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kurde trzeba to zrobić. ,znalazlem jak ktoś zrobił w VW Up, ale nie ma całej relacji, jest za to jak dolozyc do Audi A8, ale nie da sie wsadzić ich do smaxa bez rzeźbienia kokpitu. Kurde fajne by to było, jakby ktoś znalazł cos wiecej to dawajcie. Przy okazji dogrzebalem się wielu artykułów, że Ford rozstaje się z Sony i przechodzi wlasnie na B&O. Póki co będą nowe atrapki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.