U mnie również ostatnio objawił się duży luz w lewym tylnym mocowaniu fotela (z el podnoszeniem/opuszczaniem). Oczywiście powodem była odkręcona śruba HS3. Podczas dokręcania naszła mnie jednak pewna refleksja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy aby szybkość zużywania się tych orginalnych tulejek nie jest, w głównej mierze, uzależniona od częstotliwości podnoszenia/opuszczania fotela
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo w moim przypadku przez rok czasu (od kiedy stałem się posiadaczem tego samochodu) był spokój, bo ustawienie fotela nie było ruszane, a ostatnio trochę żona pojeździła i zaczęła przestawiać wysokość fotela i od razu pojawił się problem (jak zwykle - żona wsiadła i popsuła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.