Potwierdzam. Ostatecznie może (ale takie duże może) zdarzyłoby mi się wykorzystać film poklatkowy gdzieś w ładnych rejonach ale wtedy oczywiście nie masz przez jakiś czas rejestratora jako rejestratora.
Cytat:
|
Przepraszam za te 2 pytania , ale pierwszym razem nie zadziałało.
|
Nie szkodzi. Moim zdaniem o wiele łatwiej jest wejść na youtube'a i obejrzeć recenzję niż pytać, potem dostać odpowiedź która może nie być wystarczająco jasna i główkować samemu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tyle że nie zawsze łatwiej znaczy lepiej i tak wielokrotnie łapię się na tym, że jeśli nauczyłem się czegoś sam to pamiętam to o wiele lepiej niż jak widziałem gotowca i zerżnąłem z gotowca
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No ale jest to kwestia techniki nauki czyż nie ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nic - zmykam - kleję relację z urlopu a jest tego za dużo i dostanie mi się po łbie od użytkowników forum, że mnie zdrowo pogięło.