View Single Post
Stary 23-08-2018, 11:55   #186
emte3
ford::advanced

Imię: Mirek
Model: KUGA ST LINE X AWDi S MAX II
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2020 i 2016
Domyślnie Odp: Nowy Focus 2018 - wyciek zdjęć przed premierą

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koła to są takie same w każdej wersji. Większe lub mniejsze to mogą być felgi.
Myślę, że wiesz o co chodzi i nie ma potrzeby tłumaczenia... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kupując takiego "charakternego" na osiemnastkach, poprosiłbym wymianę felg na mniejsze.
O gustach się nie dyskutuje, ale tak horrendalne dopłaty do 18tek uważam za przegięcie, wg. mnie powinny być w std oraz opcja wyboru mniejszych jak ktoś ma ochotę.

Cytat:
Nawet znam inne osoby, które mają takie same preferencje (nie wykształcili się na forach).
Jak wyżej - preferencje, poza tym nie każdy jeździ po drogach lokalnych i na większych "kołach" odczuwa dyskomfort.
Ja robię głównie długie trasy i na 18tkach znacznie lepiej auto się zachowuje... ale to moje zdanie

Cytat:
Napisał seal2000 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najlepiej koła od traktora Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W wersji Active Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
emte3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem