Odp: Wymiana radia 6000CD --> Sony
Jeśli chcesz muzykę z usb i streaming to każdy modul z końcówka 112. Jeśli chcesz vc po polsku to modul z końcówka 212. Tutaj trzeba zwrócić uwagę bo były A oraz B i jedne nie miały usb. Moduly 488 nawet jak widać ze maja usb to go nie maja i działa na nich tylko telefon i voice. Co do radia...musi mieć soft 05-04-01 minimum. Poliftowe radia maja. Przedlifty jak trafisz. 1cd i 6cd bez DAB aktualizowalem bez problemów wiec teoretycznie jakie nie kupisz to w ostateczności pewnie w okolicy ktoś ma ucds żeby zrobić update. Sony z DAB nie miałem w rękach i audiofila (radio bez wzmacniacza) tez nie. Choć cos słyszałem ze się nie aktualizuja ale nie wiem na ile to prawda. Do tego jeśli nie masz modulu w aucie to albo kupujesz wiązkę tzw. Leniuch albo dorabiasz sam kilka kabelkow - schemat nawet "kilka" postów wcześniej jest. Dodatkowo wiązka od mikrofonu jeśli nie masz. Sam mikrofon bedzie dzialal niemal każdy czy od forda czy bmw. U siebie mam od zestawu parrota z renault ale montowalem już przeróżne. Byle na 2 kable był.
|