Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 27-08-2018, 11:32   #855
GosuMask
ford::beginner

Model: S-Max
Silnik: 2.5
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Cytat:
Napisał sesser Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może chodziło mu o sterowanie przyciskami z kiery, do tego rzeczywiście jest potrzebny dodatkowy moduł. Jak przeglądalem kiedyś te oferty, to prawie wszystkie były już z gotowa dedykowana wtyczka, może tutaj jej nie ma w zestawie. Daj linka to sprawdzimy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
https://pl.aliexpress.com/store/prod...html?spm=a2g17

Z opisu wynika, że chodzi wyłącznie o sterowanie z kierownicy - pytanie tylko czy wszystkie przyciski będą wtedy działać? Bo jak ma działać tylko głośniej/ciszej - to mi to nie jest niezbędne. Przewijanie utworów może być zależne od aplikacji, tak samo niewiadome jest odbieranie/odrzucanie połączeń.
Ponadto ktoś gdzieś pisał, że sterowanie podstawowe też działa bez canbusa - po złączeniu jakichś dwóch kabelków.
Kilka stron wcześniej za to kolega tutaj miał problem z działaniem tego canbusa i uznał, że jest niepotrzebny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stąd moje dodatkowe pytania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
GosuMask jest offline   Odpowiedź z Cytatem