View Single Post
Stary 27-08-2018, 11:42   #1
Bartolo_ST

Domyślnie Mondeo 2009, biały 2.0 TDCI, Wałbrzych

Cześć,
Przymierzam się powoli do zmiany auta na coś odrobinę większego niż obecnie. Budżet jaki dysponuję to ok 25.000 i jednym z samochodów jakie biorę pod uwagę jest Ford Mondeo. Z racji kasy raczej wersja przed liftem.
Z wymagań jakie mam to Sedan, 2.0D z jakimś przyzwoitym wyposażeniem.

Znalazłem właśnie jeden bardzo interesujący egzemplarz na Allegro i chciał bym zapytać o wasze spostrzeżenia. Jedna rzecz której zdecydowanie się w nim boję to skrzynia. Jeździłem wcześniej na DSG i wiem, że to super komfort ale obawiam się napraw.

https://allegro.pl/ogloszenie/ford-m...ers-7519622085

Z tego co widziałem to gość ma wystawione 6 Fordów z czego ten jest zdecydowanie najtańszy. Zależy mi na w miarę pewnym samochodzie więc cena w granicach budżetu nie jest jakimś krytycznym wyznacznikiem.
Jak dołożę do tego, że w Krakowie sprzedał mi się 2 lata starszy, z 50,000 mniejszym przebiegiem i gorszym wyposażeniem za 21 to jestem lekko podejrzliwy nawet gdyby ten miał być do opłat.

Może macie jakieś uwagi co do niego albo generalne sugestie o których powinienem wiedzieć ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Bartolo_ST ; 27-08-2018 o 11:48
  Odpowiedź z Cytatem