View Single Post
Stary 27-08-2018, 22:33   #10
yarpiin
ford::amateur

Imię: Slawek
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
Talking Odp: Mondeo 2008 2.0 tdci szarpie , głośno klekocze .

Cytat:
Napisał bimarrrr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
najpierw zacznij od diagnostyki, jak pracuje ta turbina i jak dawkowane jest paliwo, bo wyjac to nie problem i znowu generalka... chyba ze lubisz wydawac kase, to zawsze mozesz u mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiesz jak jestes w miare blisko Inowroclawia i masz czas to moge wydac u ciebie byle by jezdzilo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale tak jak juz mowilem diagnostyka byla zrobiona i polecenia po diagnostyce zostaly wykonane - co nie przynioslo rezultatu. Poniewaz skonczylismy dopiero o 20tej wliczajac jazde probna no to musze czekac do jutra na ponowna diagnostyke. A w miedzy czasie moge juz popytac co jak i czy zrobia bo odsylano mnie do kilku dieslowcow ale terminy na polowe wrzesnia a mam 2 tyg urlopu i jeszcze musze odebrac corke z poludnia polski w miare krotkim czasie. Moim najwiekszym zmartwieniem jest czas na dokonanie cudu a nie koszta.

Ostatnio edytowane przez yarpiin ; 27-08-2018 o 22:37
yarpiin jest offline   Odpowiedź z Cytatem