Cytat:
|
Kupiles go ze polecasz? Dziala i wszystko O.K ? sorki za pytanie, ale szkoda 13 papiera w bloto wywalac i czekac z miesiac aby sie dowiedziec
|
1. nie mam, nie kupiłem i nie posiadam, nie wiem czy działa
2. w aukcjach bywają feedbacki, w tej akurat około 400 w tym 91% pozytywnych, jest kilka negatywnych, po odrzuceniu tych którym nie doszło albo płyta się złamała zostaje niewiele osób, którym "nie działało" - może trafili na zepsute a może próbowali pod w10, u nas na forum też zdarzają się osoby, którym viaken nie działa
3. skoro się nazywa "els27" to zakładam, że chińczycy kupili oryginalnego sowieckiego els27 i go skopiowali a akurat ruskie els27 mam dwa i działają wybornie
4. generalnie drogi są trzy - nic nie kupować i sapać na forum, że drogo albo przepłacić 310 za coś co w chinach jest po 50 albo kupić za 50 (49 w sumie) i sprawdzić samemu, czy działa - ja wybieram bramkę nr 3, zaraz kupię jednego i jak dojdzie (airmail ostatni mi doszedł w 2tyg, co oczywiscie nie oznacza, ze tym razem tez sie uda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) to przetestuję solidnie pod kątem forscan i elmconfig a może i nawet elmffn i... albo 49 utopię w błocie albo opchnę w dziale "spszedam" za okropne pinionce
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.