View Single Post
Stary 29-08-2018, 14:06   #60
KRUKER
ford::advanced

Imię: Darek
Model: fusion fiesta
Silnik: 1.4 R4 1,6 (120 KM) Ti-VCT
Rocznik: 2007 2016
Domyślnie Odp: Klimatyzacja kraków - gdzie dobrze i tanio?

Cytat:
Napisał MKraszan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Znam gościa, korzystałem przy kilku autach
kiedyś zajmował się klimatyzacjami na fordzie, od jakiegos czasu na swojej działalności
Zdarzyło się, że pakował sprzęt do auta i podjeżdzał do mnie ja np. miał zrobić tylko czysczenie/dobicie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z jakości pracy, czasu i ceny jestem zadowolony.
hehehe widzialem takiego jeepa z reklama "stomatolog na przyjazd". Niby co spakowal profesjonalista w magiczny tobołek ?? Chlopie nie rob jajcow...a inni czytaja i sie ciesza ze szklem mozna dupe utrzec. Co to sie porobilo na swiecie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez KRUKER ; 29-08-2018 o 14:09
KRUKER jest offline   Odpowiedź z Cytatem