Cytat:
|
... tylko przy tym wszystkim jak już zdecydujecie się na ilość ram , cale itd. choć trochę zadbajcie o kręgosłupy szyjne dziciaków bo obserwując to z boku właśnie generuje się pokolenie inwalidów
|
7 latka jak w temacie to jeszcze pół biedy. Ja jak miałem 9 to dostałem Atari 65 XE tylko nie gapiłem się w LCD ale w przepaloną czarno białą Unitrę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Natomiast przerażeniem mnie napełnia dawanie 2-3 latkom tabletów czy innych srajfonów a potem się chwali jeden z drugim w pracy że jego synek potrafi klikać w ekran tylko że jak dostanie klocki Lego dla dzieci od 2 roku życia to sobie rączki kaleczy bo zero zdolności manualnych.
Do tego dorzucić dysleksję i dysgrafię, masakryczny styl pisma jeśli w ogóle nauczy się pisać.
Moja Młoda pracuje w przedszkolu więc ma to na co dzień. Pokolenie pół-analfabetów.
5 -6 latek nie wie że marchewka jak rośnie to ma zielone u góry a jak ma ukroić kromkę chleba to lepiej od razu bandaże szykować.