View Single Post
Stary 30-08-2018, 20:11   #4826
sylwester067
ford::beginner

Model: Mondeo mk3 Ghia X
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 12.2003
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Właśnie najgorsze to, że dvd samoczynnie nie chce ruszyć, chyba, że przez IDS-a da radę jakoś do niego dotrzeć.

Bump:
Cytat:
Napisał sokol1990 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cześć,
Od kilku dni jestem posiadaczem Focusa mk2 z 2005 roku z fabrycznie wbudowaną navi denso.
Mam problem z połączeniem radia denso z telefonem poprzez bluetooth jako zestaw głośnomówiący. Tzn telefon łączy się z radiem, nawet w momencie, kiedy ktoś do mnie dzwoni wyświetla się numer na navi i mogę odebrać, jednak problem w tym, że po odebraniu ja nikogo nie słyszę, a osoba dzwoniąca nie słyszy mnie. Natomiast po odebraniu połączenia cały czas leci muzyka z radia, która przerywa co 2-3 sekundy. Posiadam również przycisk voice, który równiez po naciśnięciu wycisza muzykę na 2-3 sekundy i nie reaguje na komendy głosowe. Ktoś wie w czym problem? Może ja coś źle robię? Proszę o pomoc.
Próbowałeś Kolego zresetować system po przez odłączenie aku? możesz jeszcze spróbować odłączyć i ponownie podłączyć moduł. Chociaż u mnie tak się zaczynało robić jak moduł zaczął padać, później zaczął mi migać cały ekran, radio się włączało i wyłączało no i w końcu musiałem go odłączyć, wtedy radio działało z tym, że bez bluetooth.
sylwester067 jest offline   Odpowiedź z Cytatem