Cytat:
|
...nie chce się mi czytac
|
Cytat:
a jednak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Chyba za stary już jestem aby zrozumieć czemu służą takie posty i z jakiego powodu żaden admin takich "ważnych newsów" nie kasuje...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy uważacie naprawdę, że posiadacie jakieś "tajemne moce"?
Przecież takie rzeczy - jak naprawdę są potrzebne - to robi się w 10 minut...
Obrazek z C-max Energi (tylko tył PDC i to jedynie 3 czujniki)...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wymieniłem radio w moim C-max Energi na europejskie (
https://forum.fordclubpolska.org/sho...&postcount=190 ) i przestał się generować dźwięk z PDC.
Więc tym razem musiałem się ruszyć i sprawdzić powód. Wszystkiego - jak napisałem - trwało 10 minut i po sprawie.
Okazało się, że C1MCA to strategia europejska dla wizualizacji i dźwięku PDC a CGEA to strategia amerykańska (m.in. brak wizualizacji by przeciętny Amerykanin nie pogubił się od nadmiaru informacji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).
Ot i cała tajemnica tak skrzętnie ukrywana prze Kolegów...
@
Steel
- "kafelki" na obrazie z kamery generowane są przez samą kamerę i ich się nie parametryzuje.
Obrazek "samochodzika" na obrazie z kamery nakładany jest przez sam Sync2/Sync3 w oparciu o info z PDC i tylko jego dotyczy parametryzacja.