Cytat:
|
Problem polega na tym nie nie wiem jak podłączyć i jakie mają być te akumulatory numer dwa i trzy.
Pod siedzeniem kierowcy są jeszcze tylko takie kabelki i kostki
|
U mnie pod siedzeniem kierowcy są dwa aku 60 Ah połączone równolegle oczywiście. Na tylnej ścianie podstawy obu przednich foteli są gniazda zapalniczek zasilane z tego trzeciego akumulatora. Może to od nich te kostki i kabelki? Na pamięć nie wiem jak jest podłączony ten trzeci aku pod pasażerem, popatrzę jutro.
Jeśli masz możliwość być w Świdnicy (tej k. Wałbrzycha) lub okolicach to chętnie Ci udostępnię autko do porównania i oględzin. Dzwoń 536 774 880
Też mam ogrzewanie pod podwoziem, ale to jest automatyczny podgrzewacz cieczy chłodzącej, działający niezależnie od mojej woli, a aktualnie nie działający
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W poprzedniej zimie załączał się zaraz po odpaleniu silnika, czasem też podczas wolnych obrotów kiedy temperatura cieczy spadała, ale jego praca nijak nie wpływa na temperaturę w kabinie.
ASO Forda??? Hmmmmm....... Nie dziwię się Twojej opinii. Po pierwsze auto za stare na ich przyzwyczajenia i wiedzę, po drugie wersja Euroline to dla nich egzotyka, bo niby Ford, ale "tuningowany" przez Westfalię i oni tego nie ogarniają.