Cytat:
|
Tak, wystarczy dokupić lusterka. musisz tylko sprawdzić czy masz kable idące do wtyczki lusterka.
|
Tak to akurat wiem ale to dopiero sprawdzę jak już będę montował, schemat już mam jakby co
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tu właśnie wpadło mi do głowy pytanie, czym dorabialiście piny w kostkach kabli, jakiś prosty patent czy są takie piny gotowe?
Cytat:
|
Brak pinów widać gołym okiem, brak srebrnych bolców są czarne dziury
|
To akurat wiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bardziej chodziło mi o to że jak będę widział moduł, to od której strony zacząć liczyć piny żeby się doliczyć, które są a których brakuje. Przyznaję że oglądałem na zdjęciach moje moduły i nijak nie mogłem się doliczyć, w którym miejscu powinny być piny od pamięci, których jak wcześniej pisałem nie ma w tych modułach
Cytat:
|
piny 3 i 14 nie mają nic wspólnego z składaniem lusterek. To są piny do podłączenia lampek w drzwiach zamiast odblasków.
|
o tym to nie wiedziałem, szczerze powiedziawszy nawet nie wiem czy i gdzie są te odblaski u mnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nigdy nie zwróciłem uwagi, a jak to w ogóle wygląda, ma ktoś jakieś foto z lampkami? A gdybym chciał jeszcze takie lampki to jakie moduły wtedy potrzebne?