View Single Post
Stary 09-09-2018, 21:34   #793
Belam
ford::beginner

Imię: Maciej
Model: Mondeo
Silnik: 1.6 EcoBoost
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Lusterka składane elektrycznie - da się dołożyć?

Cytat:
Napisał artur1970 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak, wystarczy dokupić lusterka. musisz tylko sprawdzić czy masz kable idące do wtyczki lusterka.
Tak to akurat wiem ale to dopiero sprawdzę jak już będę montował, schemat już mam jakby co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tu właśnie wpadło mi do głowy pytanie, czym dorabialiście piny w kostkach kabli, jakiś prosty patent czy są takie piny gotowe?
Cytat:
Napisał artur1970 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Brak pinów widać gołym okiem, brak srebrnych bolców są czarne dziury
To akurat wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bardziej chodziło mi o to że jak będę widział moduł, to od której strony zacząć liczyć piny żeby się doliczyć, które są a których brakuje. Przyznaję że oglądałem na zdjęciach moje moduły i nijak nie mogłem się doliczyć, w którym miejscu powinny być piny od pamięci, których jak wcześniej pisałem nie ma w tych modułach
Cytat:
piny 3 i 14 nie mają nic wspólnego z składaniem lusterek. To są piny do podłączenia lampek w drzwiach zamiast odblasków.
o tym to nie wiedziałem, szczerze powiedziawszy nawet nie wiem czy i gdzie są te odblaski u mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nigdy nie zwróciłem uwagi, a jak to w ogóle wygląda, ma ktoś jakieś foto z lampkami? A gdybym chciał jeszcze takie lampki to jakie moduły wtedy potrzebne?
Belam jest offline   Odpowiedź z Cytatem