Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 13-09-2018, 13:12   #4570
StStS
ford::average

Model: S-Max Vignale
Silnik: Hybrid
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał marcink719 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odnośnie mikrofonu, te z allegro oscylują koło 100 zł do forda; ktoś pisał, że dowolny mikrofon 2-żyłowy z jakiegokolwiek samochodu działa... ?
Jak chcesz wydać mniej to polecam szukać schowka na okulary, podsufitki, lampki.. Goście, którzy rozkręcają auta nie zawsze się zorientują, że tam jest mikrofon..
Ja kupiłem za 40zł, uświadamiając sprzedawcy, że to tkwi w podsufitce, którą wystawił za 100zł.

A teraz pytanie:
Mam moduł, mikrofon i manetkę. W podsufitce znalazłem wtyczkę do mikrofonu, ale nad schowkiem nie mam wtyczki do modułu BT.
Mogę tanio kupić całą wiązkę kabinową. I teraz: czy da się łatwo przełożyć wiązkę od radia do modułu BT? Bardzo chciałbym uniknąć lutowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wiązki, o których mowa w opisie pdf chyba już przestały istnieć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
StStS jest offline   Odpowiedź z Cytatem