Mam rodzinnego Superba 2.0 280KM 4x4 DSG...seryjna skoda objeżdża wszystkie 3.0D BMW 313KM/320KM, żaden Mondeo po chipsie, czy Insignia po chipsie nie miały podejścia. W VAGu DSG miażdży system.
Skoda robi czasy 0-100 ok 5.2-5.3s
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po programie w okolice 380KM/480Nm jest ok 4.3-4.5s
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przykładowo...seryjny Golf R MK7 z DSG objeżdża seryjnego Focus RS, natomiast seryjny Golf R MK7 w manualu dostaje baty od seryjnego RSa. Tak to wygląda.
Kilka razy miałem sytuację, że ludzie mnie na światłach zaczepiali i pytali co mam pod maską
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na razie mam serie, bo po prostu nie widzę sensu robienia modyfikacji, gdyż to co jest naprawdę fajnie jedzie.
Wczoraj Audi S8 mnie wyprzedziło przy ok 230-240km/h...no ale wiecie....kura do prestiżu nie ma podejścia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.