View Single Post
Stary 18-09-2018, 07:40   #817
Parch
ford::expert

Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Lusterka składane elektrycznie - da się dołożyć?

Cytat:
Napisał miraf Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czy w moim mk4 są moduły fabrycznie zamontowane która to będą obsługiwały
Tak
Cytat:
Napisał miraf Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(w którymś poście przeczytałem że mogą być ale nikt tego później nie potwierdził)
Słabo czytałeś
Cytat:
Czy żeby sprawdzić nr modułów jaki mam muszę rozbierać panel drzwi
Przydnich - nie, tylnych - tak
Cytat:
Czy da sie np. fordscanem odczytać jakie moduły mam?
Tylko przednie
Cytat:
jakie moduły potrzebuje żeby to obsłużyło wszystko
Jeśli chcesz mieć tylko składanie i kałuże, to te moduły, które masz teraz będą dobre.
Cytat:
ile przewodów muszą mieć lusterka?
Same lustra zapewne nie wystarczą, będziesz musiał też dołożyć kilka brakujących kabli do wiązki, tj. między modułami przednimi, a lustrami.

Wszystko, co powyżej napisałem, jest dokładnie opisane od #766. Tak więc: albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem, albo nic nie czytałeś i chciałeś dostać gotowca.
Parch jest offline   Odpowiedź z Cytatem