Cytat:
|
Jeszcze raz powiem: bez przesady. Jeśli to faktycznie poduszka /łożysko amortyzatora to każdy warsztat sobie z tym poradzi. Z Opola do Poznania byś jechał?
|
ja jeżdżę dużo po Polsce po Niemczech taka praca
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc bez różnicy gdzie byle konkretne aso w Opolu ford nie za ciekawe ma opinie ford czy fiat czy nissan mam z nimi zle doświadczenia tutaj byłem raz w fordzie ale nie z mondeo w Opolu to podejście w aso do klienta mają obojętne przyjechał to niech już zostanie a tak apropo tej wymiany to ja sam sobie z tym poradzę tylko już gwarancja chyba będzie nieważna poducha jak poducha ale odrazu pełen serwis gwarancyjny czyli filtry oleje no i tam chyba na 3 serwisie to przegląd zawieszenia i takie tam A w Opolu to żaden serwis aso nie jest konkretny kolega ma audi była akcja serwisowa na wtryski pojechał do aso wymienili pomijając fakt że za 2 tyś zł bo musiał przegląd taki jak by zrobić by zabrali się za wtryski ale wrócił do domu bez osłony silnika która wcześniej była wrócił tam i wspierali mu że nigdy jej nie miał ale jakoś udało się odzyskać a w fiacie zaś przyjeżdżają 2 modele takie samo w jednym to w drugim to przemienienia z jednego do drugiego i ponownie wracasz swoim z inną usterka znajomy miał praktyki i to osobiście widział jak robią