View Single Post
Stary 21-09-2018, 14:58   #14
kbrud
ford::beginner

Imię: Krzysztof
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 16v + LPG
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Gdzie znaleźć oznaczenie skrzyni biegów i jak dobrać zamiennik.

Cytat:
Napisał kriski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego "kbrud".
Otrzymałeś od forumowicza Basra pełną odpowiedź co do Twojego modelu podchodzi, za co powinieneś być wdzięczny...a Ty dalej kombinujesz...doktorat piszesz?
W innych numerach widocznie nie masz czego szukać. Jak się uprzesz to i od traktora wepchniesz. Tylko jak potem będziesz szukał jakiegoś klamotu to jest wtedy zdzi"VIN"ie.
ależ ja jestem mega wdzięczny aż na pv trzeba napisać, ja tylko chciałem wiedzieć z czystej ciekawości czy inne numery mają inne przełożenia czy co z nimi jest, nie piszę doktoratu.
po prostu myślę że jak ktoś kiedyś będzie miał podobny problem a będzie miał 1.8 125km to znowu będzie pisał i się zastanawiał dlaczego no ale na nic nie naciskam przecieżGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to może być słodka tajemnica

Dziękuję wszystkim za wskazówki a w szczególności wyżej wymienionemu koledze Basra za konkretną fachową odpowiedź.
kbrud jest offline   Odpowiedź z Cytatem